Op je bureaublad

Soms zie je een foto waarvan je denkt ‘wat een mooie foto, daar wil ik wel een afdruk van hebben of een exemplaar voor op mijn bureaublad van mijn computer’.

Op deze pagina tref je verschillende foto’s aan waarvan je een professionele afdruk kunt bestellen in verschillende formaten.

Liever een download om als bureaublad achtergrond op je computer te gebruiken of wilt je een van de foto’s voor andere doeleinden gebruiken? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voorhanden. Klik op de foto waar je interesse in hebt en bekijk de mogelijkheden voor print en/of download.

Kies je favoriete foto, betaal het bedrag en de foto wordt op kwalitatief hoogstaand papier afgedrukt en thuis bezorgd. Kies je voor een download dan start deze direct na betaling. Zo gemakkelijk gaat dat.

Wil je liever een mooie of spectaculaire foto voor aan de muur thuis of op kantoor? Afgedrukt en prachtig afgewerkt op vele bijzondere materialen? Bekijk dan het tabblad ‘Werk aan de muur’ alle opties en mogelijkheden.

Andere wensen, zoals een speciale foto of een privé sessie of een natuur-fotografieworkshop? Neem dan contact op via het contactformulier dan neem ik contact met je op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Anton van Beek